Aveți o întrebare?

office@balnear.net

Informații

0749 123 110

Securitatea datelor

AcasăSecuritatea datelor

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

(1) Scopul acestei politici este de a stabili măsurile necesare și responsabilitățile angajaților Sanatoriului Balnear si de Recuperare Mangalia, pentru îndeplinirea obligațiilor referitoare la garantarea și protejarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viața intimă, familiala și privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care accesează platforma online www.balnear.net.

(2) Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia va include in pagina destinata Protectiei datelor următoarele informații:

Vă mulțumim pentru accesarea platformei online apartinând Sanatoriului Balnear si de Recuperare Mangalia reprezentată de siteul web balnear.net.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia ia măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizați Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia de manipularea accidentală sau intenționată, pierderea, distrugerea sau accesul părților neautorizate, împotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplică și în cazul oricăror servicii externe achiziționate. Verificăm eficacitatea măsurilor noastre de protecție a datelor și le îmbunătățim în mod continuu în conformitate cu dezvoltarea tehnologică. Orice date personale introduse sunt criptate în timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.

Informațiile dumneavoastra personale sunt conținute în spatele rețelelor securizate și sunt accesibile doar de un număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și trebuie să păstreze confidențialitatea informațiilor. În plus, toate informațiile sensibile / financiare furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Implementăm o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator plasează o comandă care intră, transmite sau accesează informațiile sale pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastra personale.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public sau chiar la serviciu, daca poate accesa si altcineva computerul dumneavoastra.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Sanatoriul Balnear si de Recuperare Mangalia nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Stocăm datele cu caracte personal intr-un mod protejat, în spatele unui firewall, pe servere profesionale securizate instalate într-un datacenter.

Conform cu Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European

Vă așteptăm la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia

Ne puteți contacta pentru întrebări sau nelămuriri la numărul de telefon